Monday, November 26, 2012

Kini Kembali :)

Alhamdullilah...kini kembali setelah lama menyepi diri kerana sibuk belajar..syukur kehadrat Ilahi kerana masih lagi diberi peluang untuk terus hidup di dalam dunia ini yang penuh dengan dugaan dan cabaran yang wajib ditempuhi oleh kita.

Bersyukur sekali lagi..atas hubungan saya dengan si dia yang hampir selama 6 tahun kami bersama mengharungi pahit dan manis kehidupan hidup. Semoga hubungan kami ini sampai ke jinjng pelamain dan akan berterusan hingga ke akhir hayat. Amin!! Semoga Allah memberkati hubungan kami ini.

Mungkin ada rakan2 yang tertanya, knapa mahu 'couple' lama-lama? Untuk pengetahuan semua, membina masjid bukan la satu perkara yg boleh di pandng ringan. Sebelum mendirikan rumahtangga ini, banyak persiapan yang perlu di lakukan. Persiapan dari segi kewanagan adalah amat penting. Tanpa wang, kita susah untuk meneruskan kehidupn berumah tangga ini. Insya Allah, jika dia jodoh saya, kami akan bersama setelah tamat pengajian sy ini. Jika semua ye okey dan kewangan pun kukah, waktu itu la saya akan menyahut dan menambah lagi satu tanggungjawab iaitu sebagai suami. Amin!!

Huuhh..pnat sudah menaip..okey la..andai ada masa lagi saya akan update kisah2 saya dengan si dia lagi...Assalammualaikum :)

2 isi hati berkata- kata:

muny lily said...

org kata....
suka
berbeza dengan cinta
jikau kau keliru untuk merasa
pejam kan mata
biarkan hati bersuara
kerana hati
tak kan berbohong soal cinta

Izzatfullah said...

okey..saya akan cuba untuk pejamkan mata..ohhh...cinta mmg x pernh berbohong..tetapi kenapa gelap je bila pejap mata..:)....

sebenarnya cinta itu akan hadir apabila ada satu rase dari sudut hati yg dtng apabila mata terbuka apabila tergambar anugerah Nya :)